Óvodai beiríatkozás - tájékoztató

Óvodai beiríatkozás - tájékoztató

2022. április 27. és 28. napján, 8-17 óra között várjuk önöket az új épületben a beiratkozás alkalmából.

2022. április 11. hétfőn délután 17 órakor várjuk önöket óvoda bemutató szülői értekezletre, az új épület tornatermében.

A Törökbálinti Bóbita Óvoda bemutatása

A Törökbálinti Bóbita Óvoda bemutatása

Óvodánk a tevékenység központú óvodai nevelési programmal dolgozik, melybe beemeltük a kompetencia alapú nevelés elemeit, a Mesezene írás-olvasás előkészítő módszert, az állatasszisztált terápiát és a néphagyomány éltetést.

A Pedagógiai Szakszolgálat tájékoztatója

A Pedagógiai Szakszolgálat tájékoztatója

Szeretnénk, ha a pedagógusok, szülők és diákok tudnák, hogy intézményünkhöz továbbra is tudnak fordulni, ha szükségük van támogatásra, segítségre, javaslatokra a fennálló helyzet okozta problémák kezelésében.

Pillangó hatás - Szén-monoxid az Oviban

Már az óvodások is tudják, hogy milyen veszélyei vannak a szén-monoxidnak. Tudják hogy lehet felismerni, mit kell tenni, és baj esetén kit kell hívni!

Vöröskereszt kisfilm

Kamarakoncert a Törökbálinti Bóbita Óvodában

Különleges meghívásnak tett eleget 2017. december 12-én a Törökbálinti Kamarakórus. Pénzes Józsefné intézményvezető kérte fel énekkarunkat egy adventi, karácsonyi, „családi” jellegű koncertre az óvoda dolgozói számára. Miután kórusunk nemcsak a nevében viseli a „kamara” szót, hanem a valóságban is a családias, társas muzsikálásnak a híve, szíves örömest tettünk eleget a megtisztelő felkérésnek.